wat is mijn huis waard? klantbeoordeling 9,5

team

Niels Keuter

Register Makelaar / Register Taxateur
NVM makelaar

Ik stel me graag even persoonlijk aan je voor. Ik ben geboren en getogen in deze mooie stad. Dus ik ben een echte Enschedeër. Na mijn jeugd op Stroinkslanden ben ik gaan studeren, maar kwam er al snel achter dat ik graag als makelaar aan de slag wilde. Niet vreemd, want mijn vader is ook 25 jaar als makelaar in de stad actief geweest.

In september 1999 ben ik aan mijn eerste echte baan in de woningmakelaardij begonnen en heb in de avonduren alle benodigde diploma’s gehaald. Bijna 14 jaar lang heb ik bij enkele NVM-kantoren vanuit loondienst “in de keuken mogen kijken”, ervaring op mogen doen en mijn netwerk goed en zorgvuldig op mogen bouwen en uitbreiden. De opgedane ervaring en grote (zakelijke) netwerk zijn voor mij de drijfveren geweest om in 2013 met mijn eigen kantoor te starten. Dat heeft vanaf de eerste dag meteen aangeslagen en het kantoor is inmiddels uitgegroeid tot zeer stabiel kantoor met een stevig fundament. Daar ben ik echt onwijs trots op.

Sinds 2020 heb ik met mijn compagnon Tom de gezamenlijke leiding. Met onze andere collega’s werken we dagelijks aan ons hoge en constante kwaliteitsniveau wat wij onze opdrachtgevers ook beloven. Woonwensen waarmaken, noemen wij dat!!
Wil je daar meer over weten en een keer persoonlijk kennismaken? Bel/mail ons en we zien elkaar snel.

Tom Horstman

Register Makelaar / Register Taxateur
NVM makelaar

Als geboren en getogen Enschedeër vind ik het heel mooi om dagelijks te werken in deze bijzondere stad. De stad Enschede en zijn mooie omgeving ken ik als mijn broekzak, en dit komt me goed van pas in mijn dagelijkse werk.

Mijn passie voor vastgoed, en dan met name woningen, in combinatie met de interesse in mensen zorgt ervoor dat ik een geweldige job heb. Al meer dan 20 jaar ben ik inmiddels werkzaam als makelaar en taxateur in Enschede; dat verveelt nooit en geen dag is hetzelfde.

Sinds 2020 ben ik samen met Niels eigenaar van ons mooie kantoor en zijn we gevestigd op het Roombeek, de wijk waar ik zelf ook woon. Samen met onze toppers in de binnendienst werken we iedere dag hard om voor onze opdrachtgevers het maximale resultaat te behalen. Met veel enthousiasme, toewijding en plezier lukt ons dat altijd; en daar zijn we heel trots op!

Jeroen Wolf

Register Makelaar / Register Taxateur
NVM makelaar

Marijn Kist-Notkamp

Assistent Register Makelaar-Taxateur

Nadat ik mijn studie Commerciële Economie heb afgerond ben ik in 2007 gaan werken als commercieel medewerker binnendienst bij een makelaarskantoor in Deventer. Vanaf mijn eerste werkdag werd ik gedreven, over de werkzaamheden en het persoonlijke contact met de klanten, het mogen ondersteunen en adviseren van een grote en emotionele beslissing. Sinds die dag ben ik mij verder gaan ontwikkelen tot Assistent Register Makelaar Taxateur en ben ik momenteel bezig met de vervolg opleiding.

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij het enthousiaste team van Keuter Horstman makelaars. Juist de persoonlijke begeleiding met de verkoop en/of aankoop van een woning maakt mijn werk interessant. Dit in combinatie met de leukste collega’s maakt dat ik iedere dag vol energie naar mijn werk ga. Je kunt mij treffen bij een bezichtiging van één van onze woningen of uiteraard bij ons op kantoor.

Lisette van der Woning

Office manager

Na het volgen van een secretariële opleiding op het ROC van Twente en daarna de studie Human Resource Management op het Saxion in Deventer, ben ik in 2016 begonnen in een functie binnen de makelaardij. Inmiddels alweer een aantal jaren verder en ondanks dat mijn opleidingen een heel andere achtergrond hebben, ben ik nog steeds heel blij dat ik in dit interessante en dynamische vak ben gerold.

Het contact met onze opdrachtgevers en klanten en alle daaruit voorkomende werkzaamheden maken de functie heel afwisselend. Elke woning is anders en elke opdrachtgever is anders. Ervoor zorgen dat alles achter de schermen goed geregeld wordt en onze opdrachtgevers na afloop tevreden zijn over het gehele traject, geeft mij voldoening en maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Daarbij komt dat de korte lijntjes, de betrokkenheid en de informele sfeer binnen ons team het heel prettig maakt om samen te werken en snel te kunnen handelen.

Harry Keuter

Bordenman

Na 40 jaar in de projectontwikkeling en als makelaar te hebben gewerkt, geniet ik nu van mijn welverdiende pensioen. Naast fietsen en met de caravan op pad gaan ondersteun ik team Keuter Horstman makelaars met het plaatsen van de diverse verkoopborden.