wat is mijn huis waard? klantbeoordeling 9,5

verkopen

Een woning verkopen vraagt om meer dan alleen een ‘bord in de tuin’. Je wilt een zo goed mogelijke prijs voor je woning en de verkoop moet soepel en netjes verlopen.

Met een makelaar van Keuter Horstman aan je zijde is dat vanzelfsprekend. Wij zorgen er samen voor dat jouw huis zo goed mogelijk verkocht wordt.

kennismaking

We maken graag kennis in een persoonlijk gesprek bij jou thuis. Bekijken we meteen de woning en proeven we de sfeer. In het gesprek nemen we alle tijd om te horen welke wensen er zijn voor de verkoop van het huis. En je mag ons natuurlijk ook alles vragen.

hoogst haalbare

Je wilt een goede prijs voor je woning. Wij maken ons sterk voor het hoogst haalbare. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring, maar vooral door de tijd en aandacht die wij aan de verkoop besteden, lukt het ons steeds weer om de hoogst haalbare prijs en de beste voorwaarden te behalen. Wij bespreken je wensen en maken een marktanalyse. Op basis daarvan geven we een helder advies voor de verkoopstrategie.

in beeld

Beelden zeggen meer dan woorden. Voordat onze uitgebreide fotoreportage plaatsvindt, gaat een styliste samen met jou aan de slag voor een realistische en optimale presentatie. Naast de fotoreportage maken we een hoogtefoto, 360 graden foto’s, een door de makelaar gepresenteerde video, dronebeelden en plattegronden. We doen er alles aan om jouw huis op de best mogelijke manier te presenteren.

woning online

Om een zo breed mogelijke groep potentiële kopers te bereiken, zetten we on- en offlinekanalen in. We benaderen woningzoekenden uit ons eigen bestand en plaatsen je woning op Funda.nl, Leeftwente.nl en onze eigen website. Bovendien presenteren we je woning via onze social- mediakanalen. Jij kunt deze berichten natuurlijk liken en delen in je eigen netwerk.

korte lijnen

We werken in een compact team, dus hebben korte lijnen. Daar houden wij van! Iedereen bij Keuter Horstman makelaars is op de hoogte van de status van het verkooptraject van jouw huis.
We maken een WhatsApp groep aan zodat iedereen snel, gelijktijdig en volledig geïnformeerd is.

transparant

Wij begeleiden het hele verkooptraject. De jaarlijkse bijscholing zorgt ervoor dat we precies weten met welke regels, wetten en bepalingen we te maken hebben. Ga je akkoord met een bod en de aanvullende voorwaarden? Wij leggen alle afspraken vast in de koopovereenkomst. We nemen de documenten graag samen met je door en vertellen hoe alles precies is geregeld.

laatste fase

Met het tekenen van de koopovereenkomst is de verkoop bijna definitief. De koper moet vaak nog een aantal zaken regelen. Denk aan een financiering, een bankgarantie of waarborgsom. Wij houden ook dit proces nauwlettend in de gaten. Ook in deze fase van het verkoopproces geldt; zodra wij iets weten, brengen we jou direct op de hoogte.

overdracht

Als alles geregeld is, is het tijd voor de overdracht. We bezoeken samen met jou en de koper de woning voor een eindinspectie. Bij de notaris ondertekenen jij en de koper vervolgens de notariële akte en worden de sleutels aan de nieuwe eigenaar overhandigd. Het huis heeft een nieuwe eigenaar en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd!

wij kennen de weg, ga je mee?

toe aan
de volgende
stap in jullie
leven?