wat is mijn huis waard? klantbeoordeling 9,5

waardebepaling

Wanneer je je huis wilt verkopen, is een marktconforme vraagprijs belangrijk. Het draagt bij aan een succesvolle verkoop van je woning. De juiste prijs zorgt ervoor, samen met een goede en sterke verkoop- en marketingstrategie, dat je de juiste kopers aantrekt.

We komen graag kennismaken en bekijken alle aspecten van je huis grondig. Zo bepalen we de waarde van je woning optimaal.

kennismaken

We maken kennis met elkaar én met je woning. Samen lopen we door de woning en bespreken we de pluspunten. Natuurlijk kijken we ook eerlijk en kritisch naar de aandachtspunten. Om de waarde van je woning te bepalen, gebruiken we de staat van de woning wat betreft onderhoud, onze kennis en ervaring van de woningmarkt én alle beschikbare marktgegevens. Denk aan referentiewoningen.

Deze combinatie van gegevens, kennis en ervaring levert een waardebepaling op voor je woning. Een waardebepaling heeft geen juridische status en is niet te gebruiken voor bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek. Een waardebepaling voeren we uit om de vraagprijs van je huis vast te stellen óf om een indicatie van de waarde te krijgen, bijvoorbeeld wanneer je een bieding wilt doen op een andere woning.

wij kennen de weg, ga je mee?

goed en
onderbouwd
advies is
altijd de basis!